Puppycursus Klazienaveen Drenthe - Opleidingscentrum Hond en Baas | Schoonebeek - Drenthe

Puppycursus in Schoonebeek, Drenthe

Pups

Voor puppycursussen in Drenthe kunt u bij ons in Schoonebeek terecht. Deze puppycursussen zijn bestemd voor pups in de leeftijd van 8 tot 16 weken:
Dit is een pakket van 7 lessen, en nog een les “puppy speelparadijs”. In deze lessen leer je de basisoefeningen zoals aandacht, wandelen zonder trekken, hier komen, zit en af. Tevens behandelen we theorie met onderwerpen zoals o.a. bench training, alleen thuis blijven en zindelijkheid. Als de groep aan elkaar gewend is, zullen we ze los met elkaar laten spelen. Dit doen we alleen als de pups dit aankunnen, ook pups kunnen elkaar een trauma bezorgen door bijv. te ruw spelen of najagen. Wij leren u waarop te letten, wat de lichaamstaal van de hond is en wat de stresssignalen zijn.

Deze cursus zou iedere pup eigenaar moeten volgen, niet elke pup is gelijk en zo leert u wat goed is voor het welzijn van uw hond.

NIEUW!

ANTI TREKTUIG (OOK ALS NORMAAL TUIG TE GEBRUIKEN) MET SPOTTED QR CODE TAG. DEZE TAG HEEFT EEN QR CODE, ZODAT EEN CHIPREADER NIET MEER NODIG IS MOCHT U HOND GEVONDEN WORDEN

Contact

Opleidingscentrum Hond en Baas

Industrieweg 39
7761 PV Schoonebeek

Email: info@opleidingscentrumhondenbaas.nl 
Telefoon: 06-47 161 165 

Algemene Voorwaarden 

Search